Tuotteet

InControl Online on ratkaisu liiketoiminnan ohjauksen haasteisiin. InControl Online -ratkaisun avulla pystyt seuraamaan, analysoimaan, raportoimaan ja ohjaamaan yrityksen prosesseja – reaaliaikaisesti.

InControl Online mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan tuotannosta, varastoista, taloushallinnosta tai vaikkapa myynnistä.

Lisäksi InControl Online-ratkaisulla voidaan toteuttaa yrityksesi logistiikkaprosesseja tukevia ja ohjaavia sovelluksia.

Sen avulla voidaan myös joustavasti muokata prosessien tavoitteita ja ohjata tavoitteiden kautta toimintoja.

Joustavaa ja helppoa

InControl Online -ratkaisussa voi olla useita lähdejärjestelmiä, jotka voivat olla sekä organisaation sisäistä että ulkoista dataa (esim. sosiaalinen media tai Tilastokeskuksen datat).

Yhdistä ja analysoi useita prosessimittareita (ERP, MES, laatujärjestelmä, talous) yhdellä mittaristolla tai raportilla reaaliaikaisesti.

Voit rakentaa kätevästi ja kustannustehokkaasti uusia älykkäitä syöttöpohjia ja integraatioita.

Sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (pöytäkoneet, tabletit ja älypuhelimet) ja kaikilla web-alustoilla.

Yksi sovellus, useita toimintoja

InControl Online tarjoaa yhdessä ohjelmistossa kaiken oleellisen: syöttöominaisuudet, integroinnin tietokantaan, raportoinnin, analysointivälineet ja web-pohjaisen julkaisualustan.

InControl Online on enemmän kuin raportointi ja business intelligence. Toteumatietojen lisäksi voit syöttää dataa, kommentoida tai asettaa tavoitteita BI-dataan – kaikki samassa työvälineessä.

Ratkaisu sisältää tiedon hakemisen, prosessoinnin, tallentamisen ja visualisoinnin.

Kustannustehokas ratkaisu

InControl Online on valmis tuotealusta, joten se on käyttövalmis muutamassa päivässä. InControl Online sisältää valmiita raporttipohjia, joihin pystyt helposti tuomaan mitä tahansa dataa.

Kaikki toiminnot ovat samassa paketissa, eikä tällöin tarvita useita ja kalliita lisenssejä erilaisiin IT-ohjelmistoihin.

Tutustu InControl Online -ratkaisuun tarkemmin tuotteemme omilta sivuilta:
InControl Online

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.