TEKNOLOGIAT – QLIK

Qlikview ja Qlik Sense ovat helppoja raportoinnin ja sovellusten rakentamisen työkaluja liiketoiminnalle

Qlikview ja Qlik Sense asiantuntijoilta Invencolta

Asiantuntijamme ovat rakentaneet useita Qlik-ratkaisuja eri toimialoille. Olemme toteuttaneet esimerkiksi talouden, myynnin, palkkahallinnon, palvelu- tai valmistavan teollisuuden tuotannon tai hankinnan raportteja suoraan ERP:issä. Olemme myös rakentaneet  esimerkiksi kannattavuuslaskentasovelluksen, joka vyöryttää kustannuksia asiakkaille tai tuotteille.

Rakentamamme Qlik-ratkaisut mahdollistavat nopean pääsyn organisaation tietolähteisiin, mikä auttaa tehokkaasti analysoitaessa organisaation tämän hetken tiedon laatua, joka on kriittinen vaihe matkalla kohti laajempaan tiedon hyödyntämistä.

Yhdistämme joustavasti tietolähteiden tietoja, hyödynnämme tietovarastoja ja analytiikan erikoisohjelmia rakentaakseen asiakasta palvelevia kokonaisuuksia parhaaksi koetuilla tuotteilla. Qlik on erittäin hyvä tuote tässä kokonaisuudessa omilla vahvuuksillaan, joita ovat käyttöönoton nopeus, helppokäyttöisyys ja hyvät analytiikan toiminnallisuudet.

Usein Qlik -ratkaisuiden rakentamisessa tarvitaan myös esimerkiksi vankkaa tietokantaosaamista, missä Invencon konsultit ovat kokeneita.

Invencon toimintatapana on aina löytää hyvä kokonaisuus, jossa tavoitellaan yksinkertaisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Qlik on usein hyvä vaihtoehto.

Monipuoliset konsulttipalvelut

Konsultointipalvelut ovat Invencon päätoiminta. Tarjoamme esim. erilaisia arkkitehtuureihin, teknologian suorituskykyyn ja monitoimittajaympäristöihin liittyvää neuvonta-, katselmointi- ja workshop-palveluja ja itse toteutukset. Teemme hankkeita aina muutaman päivän täsmäkonsultoinnista pidempiaikaisiin toimeksiantoihin.

Invencon perusperiaatteena on, että konsulttimme osaavat ja etenkin haluavat laittaa kätensä myös ”konepellin alle” ja toteuttaa ratkaisut. Meiltä löytyy Suomen parhaita osaajia eri teknologoille ja menetelmille. Meihin voit aina luottaa.

KIINNOS­TUITKO?

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.