TEKNOLOGIAT – MICROSOFT

Invencon Microsoft -tiimi on Suomen kokenein tiimi, kun kyseessä on Microsoftin raportointi- ja analysointiohjelmistot.

Kaikilla tiimin jäsenillä on yli 10-vuoden kokemus vaativista tämän alan hankkeista. Olemme Microsoftin Kultakumppani Data Analytics -alueella.

Osaamisemme kattaa kaikki Microsoftin raportointi, analysointi, Big Data -ratkaisut lähtien tietovaraston mallintamisesta ja rakentamisesta SQL-serverin integrointivälineillä aina uusiin mobiiliraportointiratkaisuihin saakka.

Toteutamme myös erilaisia suorituskyvyn optimointihankkeita. Olemme Suomessa kärjessä, kun keskustellaan Microsoftin ennakoivan analytiikan/Machine Learning/Data Mining -ratkaisuista.

Azure-pohjaiset ratkaisut ovat meille tätä päivää ja toteutamme niitä jatkuvasti asiakkaillemme. Osa omasta tuotekehityksestämme pohjautuu myös Microsoft-teknologiaan.

Teknologioitamme ovat esimerkiksi: MS SQL Server (SSDB, SSIS, SSRS, SSAS, MDS, DQS, Data Mining), SharePoint, Office Excel, PowerPivot, Power Query, Windows Server, Hadoop / HDInsight / Machine Learning, Power BI 2.0 ja Datazen Mobile BI.

Seuraamme ja testaamme jatkuvasti myös Microsoftin uusimpien version uudistuksia/julkistuksia, joten meidän kautta asiakas saa varmasti käyttöönsä uusimmat toiminnallisuudet.

Monipuoliset konsulttipalvelut

Konsultointipalvelut ovat Invencon päätoiminta. Tarjoamme esim. erilaisia arkkitehtuureihin, teknologian suorituskykyyn ja monitoimittajaympäristöihin liittyvää neuvonta-, katselmointi- ja workshop-palveluja ja itse toteutukset. Teemme hankkeita aina muutaman päivän täsmäkonsultoinnista pidempiaikaisiin toimeksiantoihin.

Invencon perusperiaatteena on, että konsulttimme osaavat ja etenkin haluavat laittaa kätensä myös ”konepellin alle” ja toteuttaa ratkaisut. Meiltä löytyy Suomen parhaita osaajia eri teknologoille ja menetelmille. Meihin voit aina luottaa.

KIINNOS­TUITKO?

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.