TEKNOLOGIAT – IBM

Luotettu kumppanisi IBM Cognos BI -ratkaisusi kehittämisessä ja ylläpidossa.

Kokeneita IBM Cognos -osaajia Invencolta

IBM:n laajasta tarjonnasta meillä on kokemusta ja osaamista etenkin Cognos BI, Planning Analytics, ETL ja erilaisista tietokantaratkaisuista. Monet konsultit ovat sertifioituja  IBM Cognos BI -tuotteisiin.

Meiltä löytyy osaamista koko IBM Cognos BI-paletista alkaen mallinnustyökaluista aina raportointityökaluihin saakka. Konsulttimme tuntevat myös raportoinnin ja analytiikan työkalut, kuten esimerkiksi: Report Studio, muut Cognos BI studiot sekä workspacet. Tietokantapuolella puolella kehitystyötä on tehty sekä uuskehityksen että migraatioiden ja ylläpidon alueella. Olemme osaajia myös Watson -alueella.

Invenco on usean vuoden ajan toiminut IBM Cognos asiakkaidensa luotettavana jatkuvien palveluiden toimittajana. Tukitiimimme senioritasoiset konsultit ratkovat tavanomaiset virhetilanteet. Useat asiakkaamme luottavat jatkuvaan palveluumme sekä Cognos BI että Planning Analytics -alueella.

Monipuoliset konsulttipalvelut

Konsultointipalvelut ovat Invencon päätoiminta. Tarjoamme esim. erilaisia arkkitehtuureihin, teknologian suorituskykyyn ja monitoimittajaympäristöihin liittyvää neuvonta-, katselmointi- ja workshop-palveluja ja itse toteutukset. Teemme hankkeita aina muutaman päivän täsmäkonsultoinnista pidempiaikaisiin toimeksiantoihin.

Invencon perusperiaatteena on, että konsulttimme osaavat ja etenkin haluavat laittaa kätensä myös ”konepellin alle” ja toteuttaa ratkaisut. Meiltä löytyy Suomen parhaita osaajia eri teknologoille ja menetelmille. Meihin voit aina luottaa.

KIINNOS­TUITKO?

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.