Invenco OnShift taustakuva työvuorosuunnittelu

Tehtäväsuunnittelulla tehoa työvuorosuunnitteluun

syyskuu 9, 2019 Kirjoittanut Blogit 0 kommenttia

Työnjohdon on tärkeä tietää, että kaikki yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeät tehtävät tulevat hoidettua ajallaan. Usein työnjohto joutuu olemaan muistin ja paperilappujen varassa jakaessaan päivän tehtävät.

Näin ei enää tarvitse olla: Olemme toteuttaneet Invenco OnShift -työvuorosuunnitteluohjelmistoon uuden ominaisuuden: tehtäväsuunnittelu. Työnjohto pystyy luomaan valmiin viikottaisen tehtäväkorin päivittäisistä tehtävistä ja jakamaan ne työntekijöille helposti modernissa ja helposti käytettävässä käyttöliittymässä. Tämä varmistaa sen, ettei mitään tehtäviä jää tekemättä. Jos viikon tai päivän aikana tulee uusia adhoc töitä, voit luoda ne hetkessä ja resursoida visuaalisessa näkymässä niin, ettei ketään ylikuormiteta.

Vuorolista pohjatietona

OnShiftillä tekemäsi työvuorolista sekä loma- ja poissaolotiedot näkyvät tehtävienjakajalle koko ajan pohjatietona tehtäviensuunnittelussa. Tämä auttaa erityisesti tilanteissa, joissa tulee äkillisiä sairauspoissaoloja tai muita lomia. Voit jakaa tehtävät uudelleen eikä viivästyksiä tule. Asiakas saa sen mitä hänelle on luvattu.

Työntekijät saavat tiedon tehtävistä reaaliaikaisesti

Työntekijät näkevät heille annetut tehtävät kätevästi kännykän näytöltä työvuorojen mukaisesti. Tehtäviin annetut tarkemmat ohjeet ovat näkyvissä ja työntekijä pystyy kommunikoimaan työnjohdon kanssa kirjaamalla työt tehdyksi ja antamalla kommentteja, miten työn etenevät.

Reaaliaikainen raportointi

Tällä tavalla mahdollistamme myös reaaliaikaisen raportoinnin päivän etenemisestä. Tästä on apua, jos jossain ennalta arvioidut työmäärät kasvavat ja tarvittaisiin lisää auttavia käsiä.

Ota yhteyttä, niin voimme sopia palvelun esittelyn!
toni.paasiaho@invenco.fi, puh. 040 586 1083

 Ja olethan huomannut, että Invenco OnShiftiä voit käyttää ilman sitoumuksia 30 päivän ajan?

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

KAIKKI ARTIKKELIT

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.