RAPORTOINTI JA ANALYTIIKKA

Jalosta tiedosta uutta, hyödyllistä tietoa ja näkemystä kilpailukykysi kehittämiseen.
invenco-icon-consultant
invenco-icon-technologies
invenco-icon-coaching

KONSULTOINTI

TEKNOLOGIAT

JATKOKEHITYS JA VALMENNUS

Palvelun hyödyt

Menestyäkseen yritykset ja organisaatiot tarvitsevat ymmärrystä omaan toimintaympäristöön vaikuttavista tekijöistä. Raportoinnin ja analytiikan avulla olemassa olevasta tiedosta jalostetaan organisaation kannalta uutta ja hyödyllistä tietoa. Tämä tieto auttaa mm. liiketoiminnan kehittämisessä sekä havaitsemaan uusia mahdollisuuksia ja muutoksia. Analytiikan käyttöönotto liiketoiminnassa johtaa parempiin, laadukkaampiin päätöksiin. Analytiikka jatkaa siitä mihin raportointi jää tuoden syvyyttä ja ennustavuutta tietosisältöön.

Ratkaisumme mahdollistavat läpinäkyvyyden asiakkaan organisaation eri toimintojen välille. Useimmat yritykset saavat dataa lähdejärjestelmistä tietovarastoon. Datan arvo mitataan vasta, kun siitä jalostettua informaatiota jaetaan läpi organisaation raportoinnin ja analytiikan välineillä muokattuna. Tiedon visualisointi auttaa tulkitsemaan dataa ja luomaan liiketoiminnallista ymmärrystä.

MIKSI INVENCO?

invenco-icon-consultant

KOKENEITA KONSULTTEJA

Ydinosaamisemme on auttaa asiakkaita tiedolla johtamisessa vaativissa monitoimittajaympäristöissä. Kokeneet konsulttimme toimivat myös ”konepellin” alla ja toteuttavat asiakkaillemme alan kärkihankkeita. Kokemuksemme takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme liiketoiminnan tarpeista lähtevät nykyaikaiset työkalut ja menetelmät.

invenco-icon-technologies

TEKNOLOGIARIIPPUMATON

Analytiikan ei tarvitse aina olla järeää data mining -analytiikkaa, vaan nykyvälineet mahdollistavat paljon kevyemmänkin ratkaisun. Invencon kokeneet konsultit ovat toteuttaneet useita hankkeita eri BI-työkaluilla, kuten Microsoft PowerBI, IBM CognosTableau ja QlikView.  Autamme myös sopivan ratkaisun löytämiseksi, mikäli yrityksenne suunnittelee BI-järjestelmän hankkimista tai uusimista. Edistyneen data-analytiikan osaamista meiltä löytyy erityisesti SAS-, IBM SPSS – ja Microsoft -tuoteperheistä.

invenco-icon-coaching

VALMENNUSTA VISUAALISEEN ANALYTIIKKAAN

Asiantuntijamme jakavat osaamistaan ja kouluttavat Invencon osaamisalueisiin liittyvistä aihealueista.  Tarjoamme myös  analytiikaan liittyvää käyttötukea ja  valmennusta, jossa yhdistyvät koulutus ja toteutus.

KIINNOS­TUITKO?

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.