Invencon Jedox-ratkaisu tukee Seure Henkilöstö­palveluiden liiketoiminnan ohjausta ja prosessimuutosta

syyskuu 3, 2019 Kirjoittanut Referenssit, Uutiset 0 kommenttia

Seurelle toteutettu ratkaisu on paljon enemmän kuin tulosennustamisen ja budjetoinnin toteutus.

Toteutettu ratkaisu käsittää Seuren rullaavan ennustamisen ja integroidun suunnittelun ratkaisun, jonka avulla Seure toteuttaa liiketoiminnan ohjausta. Toteutus tukee Seuren prosessimuutosta, jossa on siirretty vuosittain tehtävästä budjetoinnista ja suunnittelusta kuukausittain tehtävään suunnitteluun ja ennustamiseen.

Tulosennusteet syntyvät Jedoxilla integroidusti myynnin suunnittelun, henkilöstösuunnittelun, muiden kiinteiden kulujen sekä tuotannon suunnittelun kautta. Tulosbudjetti on enää yksi tulosennusteen versio, joka syntyy nopeasti.

”Aikaa ei enää mene tietojen siirtelyyn paikasta toiseen ja tiedon luotettavuus on parantunut merkittävästi”, kertoo Seure Henkilöstöpalveluiden talous- ja analytiikkajohtaja Teemu Kaipiainen.

Suunnittelussa Seure hyödyntää myös toimintolaskentaa, jossa erilaisilla kustannusajureilla kohdennetaan kustannuksia. Tämä toimintolaskennan ratkaisu toteutettiin myös Jedoxiin.

Ratkaisu toteutettiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja Invenco vastasi ratkaisun toteuttamisesta kokonaisuudessaan. Asiakas itse tekee Jedoxilla raportteja ja syöttöpohjia tarpeidensa mukaisesti.

”Yhteistyö Invencon kanssa toimii erittäin hyvin. Kokeneen konsultin kanssa kehittäminen on sujunut todella nopeasti, mutta samalla kestämään tulevia muutostarpeita. Valitsimme Jedoxin, koska tarvitsimme ratkaisua, joka mahdollistaa nopean kehittämisen ja ratkaisun joka tukee visiotamme tulevaisuuden liiketoiminnan ohjaamisesta”, Kaipiainen toteaa.

Seure on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Yhtiö välittää työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista kuukausia kestäviin työsuhteisiin. Se auttaa asiakkaitaan myös muissa henkilöstöasioissa, kuten rekrytoinneissa ja henkilöstöresurssien optimoinnissa.

Eniten Seure välittää työntekijöitä sosiaali- ja terveysaloille, varhaiskasvatukseen, opetukseen sekä palvelualoille. Yleisimpiä tehtäviä ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, lastenhoitaja, koulunkäyntiavustaja, kokki, ruokapalvelutyöntekijä sekä laitoshuoltaja.

Tänä vuonna yli 13 000 seurelaista työskentelee viiden miljoonan tunnin verran muun muassa sairaaloissa, terveysasemilla, päiväkodeissa, palvelutaloissa, kotihoidossa sekä kouluissa. Yhtiön 2019 liikevaihdoksi ennakoidaan lähes 130 miljoonaa euroa.

Jedox on moderni ja monipuolinen pilvipohjainen liiketoiminnan suunnitteluratkaisu. Samassa paketissa on raportoinnin, analysoinnin, visualisoinnin ja suunnittelun ominaisuudet, kuten esimerkiksi budjetointi ja rullaava ennustaminen.

Jedox on saanut useita kansainvälisiä palkintoja ja kansainväliset referenssit ovat vakuuttavia. Monipuolisten ominaisuuksien, helppokäyttöisyyden ja skaalautuvuuden lisäksi se on yllättävänkin kilpailukykyinen myös hinnaltaan. Siksi Jedox tarjoaa asiakkaalle Invencon näkemyksen mukaan ylivoimaisesti parhaan kustannus-hyötysuhteen.

Tutustu tarkemmin Jedoxiin tästä.

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

KAIKKI ARTIKKELIT

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.