FASTCLOSE™

Jedox-teknologialla toteutettu Invenco FastClose™ -ratkaisu mahdollistaa liiketoiminnan suunnittelun ja toteutuksen yhdellä sovelluksella. Monet yritysten suorituskyvyn johtamisen ja taloussuunnittelun sovellukset tarjoavat ratkaisuja esimerkiksi budjetointiin tai rullaavaan ennustamiseen.

Talousjohto tarvitsee kuitenkin usein myös konsolidoinnin tai konserniraportoinnin työvälineitä ja niihin tarpeisiin yritykset joutuvat usein hankkimaan erillisen ratkaisun.

INVENCO FASTCLOSE™ NOPEUTTAA
KONSERNILASKENTAA

Konsernit voivat laatia juridisen konsernilaskennan, konsernin kvartaaliraportoinnin sekä -tilinpäätöksen samalla sovelluksella, joka toimii Jedox -suunnittelu- ja raportointiratkaisun alustalla.

Maailmalla suosittu ja palkittu Jedox on ennen kaikkea talouden suunnittelun väline, jossa esimerkiksi yrityksen eri funktioiden vastuuhenkilöt voivat laatia sekä vuosibudjettinsa, että päivittää rullaavaa ennustettaan kätevästi kuukausittain.

Talouden tärkeät toteumaluvut ovat välittömästi yritysjohdon saatavilla yhdellä pääsivulla, dashboardilla, joka voidaan laatia jokaiselle yritykselle vastaamaan juuri heidän tarpeitaan.

Talouden suunnittelun ja raportoinnin lisäksi Invenco FastClose -konsernilaskenta pureutuu konsernilaskennan kriittisiin osa-alueisiin.

HYÖDYT

HELPOTTAA RAPORTOINTIA

Invenco FastClose tarjoaa ennen kaikkea helpotusta lakisääteiseen raportointiin. Näin yrityksenne avainhenkilöille jää aikaa entistä enemmän itse asiaan, liiketoiminnan johtamiseen.

AVUSTAA SUUNNITTELUSSA

Saat konsolidointiratkaisun lisäksi käyttöösi myös Jedox-ratkaisun, jossa on erinomaiset ominaisuudet kaikkeen suunnitteluun, kuten budjetointiin, rullaavaan ennustamiseen, henkilöresurssien suunnitteluun, tuotannon suunnitteluun ja moneen muuhun.

PALKITUT TYÖKALUT

Invenco FastClose on Jedox -suunnittelu- ja raportointi­teknologialla toteutettu sovellus. Jedox on palkittu jo kolmantena vuotena peräkkäin raportoinnin ja suorituskyvyn johtamisen ominaisuuksistaan.

PARANTAA KÄYTTÖ­KOKEMUSTA

Jedoxin muistinvarainen OLAP-teknologia takaa nopean ja luotettavan käyttökokemuksen.

OMINAISUUDET

Invenco FastClose -konsernilaskenta tarjoaa konsernin sisäisten liiketapahtumien automaattieliminoinnin tulos- ja tase-erien kohdalla, esimerkiksi keskinäiset veloitukset, osingonjako tai konserniavustukset.

Ratkaisussa voidaan automatisoida kurssierojen oikaisu, keskikurssieroja tulos- ja tasekurssien välillä tai konserniliikearvon suunnitelman mukaiset poistot.

Hankintamenolaskelman laadinta ja hankintamenon kohdistamista koskevien laskelmien syöttäminen järjestelmään.

Mahdollistaa myös vaihto-omaisuuden sekä pysyvien vastaavien sisäisten katteiden eliminoinnin.

Muuntoeron kirjauksen automatisointi. Mikäli konsernissa on vähemmistöosuuksia, on niiden esittäminen erillään myös automatisoitavissa oleva asia.

Audit trailin varmistamiseksi ratkaisu sisältää konsernitositteiden numeroiden generoitumisen automaattisesti ja konsernitositteiden säilytyksen Jedoxissa.

Konsernitositteiden tiliviennit voidaan automatisoida, jonka jälkeen viennit näkyvät automaattisesti ja reaaliaikaisesti konserniluvuissa, ja ovat totta kai todennettavissa konsernilakanalla erillisinä vienteinä muista kirjanpitovienneistä.

Konserniraportoinnin näkökulmasta tuloslaskelman ja taseen lisäksi myös rahoituslaskelma ja tarvittaessa myös liitetietojen automatisointi tietyiltä osin on mahdollista toteuttaa lakisäänteisten vaatimusten tarpeisiin.

KIINNOS­TUITKO?

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.