Tiedolla johtamisen rautaisten ammattilaisten Invenco

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, business Intelligence sekä analyyttiset ratkaisut. Osaamisalueisiimme kuuluvat myös talouden suunnittelun, ennustamisen ja budjetoinnin kehittäminen.

Lue lisää asiakastoteutuksistamme.

Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointiohjelmistot, business Intelligence -ohjelmistot sekä suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Invencoon on kertynyt osaamista suurimmasta osasta tiedon jalostuksen alueen teknologioista ja osa näistä on valikoitunut myös pitempi aikaisiksi kumppaneiksi. Näitä kumppaneitamme ovat IBM, Jedox, Microsoft, Tabella, Oracle, Qlik, SAS ja Informatica.

Vuosien varrella konsulttimme ovat tehneet toimeksiantoja hyvin erityyppisille ja kokoisille asiakasorganisaatioille hyödyntäen sekä uusia, että myös vähän varttuneempiakin teknologioita.

Joustavuutta ja sitoutumista

Konsultointipalveluina meillä ovat esimerkiksi erilaiset arkkitehtuureihin, teknologian suorituskykyyn ja monitoimittaja ympäristöihin liittyvät neuvonta-, katselmointi- ja workshop-palvelut ja itse toteukset. Invencon perusperiaatteena on, että konsulttimme osaavat ja etenkin haluavat laittaa kätensä myös ”konepellin alle” ja toteuttaa itse ratkaisut. Emme siis tee pelkästään powerpoint-kalvoja, vaan toteutamme sen minkä olemme suunnitelleet.

Konsultoimme asiakkaitamme hyvin joustavasti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Palveluihimme kuuluvat myös jatkuva ylläpito- ja tukipalvelu, joka helpottaa asiakkaidemme jokapäiväistä työtä sovellusten hyödyntäjinä. Näitä asiakkaita meillä on noin 20.

Invencolla on myös omaa tuotekehitystä. InControl-tuoteperheen avulla voidaan seurata, analysoida ja ohjata liiketoimintatietoja reaaliaikaisesti ja nopeasti.

Olemme myös erittäin verkostoituneita ja teemme paljon eri hankkeita eri kumppaneiden kanssa. Verkoston kautta meiltä löytyy myös vähän eksoottisempaa osaamista tarvittaessa. Asiakkaan halutessa Invenco Oy voi toimia myös jonkun toisen yrityksen alihankkijana tai yhteistyökumppanina.

Mistä tulemme ja minne menemme

 • Invenco on perustettu vuonna 2003 ja on tällä hetkellä jo yksi Suomen arvostetuimmista ja merkittävimmistä EPM-konsultointiyrityksistä.
 • Invenco on kasvanut kannattavasti ja liikevaihto oli edellisellä tilakaudella noin 7 miljoonaa euroa. Meitä Invencolaisia on tällä hetkellä yli 50 ja joukkomme kasvaa tasaiseen tahtiin.
 • Luomalla lisäarvoa asiakkaillemme, luomme arvoa yhtiömme työntekijöille
 • Osaamme toimia ja työskennellä eri toimialoilla tämän päivän vaatimusten tasolla tarmokkaasti, tehokkaasti ja yksilöä kunnioittaen.
 • Haluamme tulla Suomen johtavaksi alan toimijaksi.
 • Haluamme olla numero ykkönen imagossa ja asiakas tyytyväisyydessä.
 • Haluamme, että tuottavuutemme on yli alan keskiarvon.
 • Haluamme, että meillä on hallittu ja kannattava kasvukehitys.

Invencon arvot

 • Perusarvojamme ovat laatu, luotettavuus, oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja yhteishenki.
 • Invencon tavoite on olla johtava suorituskyvyn johtamisen, tietovarastoinnin ja raportointiin ratkaisujen toimittaja.
 • Henkilöstön osaamisella on tärkeä asema tämän tavoitteen saavuttamisessa.
 • Jokainen työntekijä on osa tiimiä ja jokaisen työpanos on tärkeä tiimin, prosessien ja tulevaisuuden kehittämisen kannalta.
 • Uskomme avoimeen keskusteluun. Palautteen ja parannusehdotusten antaminen on toivottavaa yrityksessämme, sillä ne luovat pohjan kehitykselle – sekä yksilön että koko yrityksen tasolla.
INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.