Jedox planning BI CPM ohjelmisto Invenco

iLOQ valitsi Jedox-ratkaisun talouden suunnitteluun ja raportointiin

20 lokakuun, 2017 Kirjoittanut Referenssit, Uutiset 0 kommenttia

Invenco toteutti iLOQ Oy:lle kokonaisvaltaisen ajuripohjaisen talouden suunnittelu- ja raportointiratkaisun Jedox-teknologialla.

iLOQ:n ratkaisussa suunnitellaan tulosyksiköittäin budjetit sekä rullaavat ennusteet. Konsernitasolla raportoidaan ja suunnitellaan tuloslaskelma ja tase.

ilOQ:lle toteutetussa ratkaisussa suunnittelu koostuu myynnin suunnittelusta, tuotantokustannusten suunnittelusta sekä henkilöstösuunnittelusta. Sovelluksessa käsitellään myös kone- ja laiteinvestoinnit sekä tuotekehitysinvestoinnit.

Ratkaisu sisältää kiinteiden kulujen vyörytyksiä minkä tahansa dimension tai dimensiokombinaatioiden suhteen.

”Invencon toteuttama Jedox-ratkaisu helpottaa huomattavasti taloussuunnitteluamme ja avasi talouslukujen raportointiin aivan uusia mahdollisuuksia aiempaan toteutustapaan verrattuna. Jedox on osoittautunut oikeaksi valinnaksi tarpeisiimme.”, kertoo iLOQ:n talousjohtaja Sirpa Sallanko.

iLOQ on suomalainen kasvuyritys, joka muuttaa mekaanisen lukituksen digitaaliseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi. Yritys tekee mekaanisille lukoille saman mitä digikamerat tekivät valokuvaukselle. iLOQ:n ratkaisut perustuvat sen kehittämiin patentoituihin teknologioihin, jotka mahdollistavat elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita.

Mikä on Jedox?

Jedox on moderni ja monipuolinen CPM ja BI -ratkaisu jossa on samassa paketissa raportoinnin, analysoinnin, visualisoinnin ja suunnittelun (esim. budjetointi ja rullaava ennustaminen) ominaisuudet.

Jedoxilla on mahdollista rakentaa suunnittelumalleja, simulointeja ja skenaarioita sekä viedä Excel-pohjaisen suunnittelu täysin uudelle tasolle. Jedoxin käyttöönottoprojektit voidaan toteuttaa ketterästi, helposti ja erittäin kustannustehokkaasti. Jedoxin käyttöönottaneet organisaatiot voivat unohtaa pitkät ja hitaat kehityshankkeet ja suuret kertainvestoinnit.

Jedox on saanut useita kansainvälisiä palkintoja ja kansainväliset referenssit ovat vakuuttavia. Asiakkaita löytyy aina suurista globaaleista yrityksistä pieniin kasvuyrityksiin. Monipuolisten ominaisuuksien, helppokäyttöisyyden ja skaalautuvuuden lisäksi Jedox on yllättävän kilpailukykyinen myös hinnaltaan. Siksi Jedox tarjoaa asiakkaalle Invencon näkemyksen mukaan erittäin hyvän kustannus-hyötysuhteen.

Lisätietoja Jedox-ratkaisusta

Jorma Erkkilä
jorma.erkkila(at)invenco.fi
puh. 040 013 2119

Avainsanat: , , , , , ,

KAIKKI ARTIKKELIT

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.