INVENCON BLOGIT

Luo työaikasäännöstöt itse OnShiftin konfiguraattorilla

Olet suunnittelemassa työvuoroja ja huomaat suunnitteluviikolle osuvan arkipyhän. Kuinka paljon työajasta pitikään vähentää? Miten sääntö menikään vuosiloman kohdalla? Työntekijä kysyy, montako tuntia työvuoroissa on iltatunteja?

Ohjaatko tuotantoasi Exceleillä vai oikealla datalla?

Onko tuttu tunne: Excel on jäänyt auki työkaverilla, joka on hirvimetsällä koko seuraavan viikon Kainuun korvessa? Ja ERPiin pitäisi näillä minuuteilla saada ladattua seuraavan viikon tuotantotavoitteet.

Tiedon visualisoinnissa vain taivas on rajana – muutamilla vinkeillä alkuun

Muutamilla yksinkertaisilla periaatteilla datasta ja sen visualisoinnilla saadaan paras mahdollinen hyöty Tiedolla johtaminen kehittyy nopeasti. Vielä 5-10 vuotta sitten dataa oli vähän ja harvojen käsissä, ratkaisuvalikoima oli suppea. Nyt dataa on saatavissa lähes äärettömästi ja tiedon visualisointiin löytyy useita ratkaisuja.

Visdom-projekti tähtää uudenlaisten visualisointien kehittämiseen

Ensimmäisten lumihiutaleiden saattelemana lähdin lokakuun alussa VISDOM-projektin kaksipäiväiseen tapaamiseen Madridiin. Olen projektin uusin tekijä ja lähdin pääasiassa tutustumaan projektin osapuoliin sekä koko projektiin.

Vinkkejä puuvisualisointiin Microsoft Power BI:ssä

Usein asiakkailla tulee tarve esittää puuvisualisointeja, missä esitetään rekursiivinen vanhempi-lapsisukupuu esi-isästä nuorimpaan tulokkaaseen. Tämä visualisointi on useimmille tuttu, kun tarkastellaan esimerkiksi omaa sukupuuta.

Tyytyväiset työntekijät ovat Invencon korkean asiakastyytyväisyyden perusta

Kysyimme invencolaisilta, miten tyytyväisiä he ovat omaan työhönsä tällä hetkellä. Vastauksen keskiarvo oli 8,6 / 10, mitä itse pidämme erittäin hyvänä lukuna.

Kassanhallinta ja yrityksen strategia kuuluvat yhteen

Yrityksen strateginen suunnittelu nivoutuu aina myös yrityksen rahoitustilanteeseen ja kassanhallintaan.

IBM Cognos Analytics on myös pilvessä

Pilviratkaisut alkavat monen vuoden ponnistelujen jälkeen lisääntyä yritysten käytössä. Tämä näkyy myös Invencon asiakasprojekteissa. IBM Cognoksella on myös erinomaisia ratkaisuja tähän tarkoitukseen.

Jäljitettävyys on nykyajan kilpailutekijä

Yksi yritysten laatuprosessien keskeisiä ja tärkeimpiä kilpailutekijöitä on tuotteiden raaka-aineiden, valmistusprosessin ja itse lopputuotteiden systemaattisen jäljitettävyyden varmistaminen. Useilla toimialoilla jäljitettävyys on välttämätöntä viranomaisvaatimusten vuoksi, mutta jäljitettävyys voi tuoda myös merkittäviä liiketoiminnallisia ja -taloudellisia hyötyjä.

AVAINSANAT

INVENCO OY

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Y-tunnus: 1845314-7

Sähköposti: viestinta(at)invenco.fi

AA-Bisnode-2019
TOIMISTOT

VANTAA
Äyritie 18
01510 Vantaa
p. 010 229 0830

TAMPERE
Rautatienkatu 21 C 6. krs
33100 Tampere
p. 010 505 4505

OULU
Uusikatu 53
90120 Oulu
p. 040 546 0465

KUOPIO
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs
70110 Kuopio
p. 050 350 4088

Copyright © 2019 Invenco Oy | All rights reserved.