Rekrytointifilosofiamme kulmakivi on löytämissämme ihmisissä, jotka sopivat Invencolaiseen kulttuuriin. Jokaisella Invencolaisella on suuri vapaus työskennellä haluamiensa teknologoiden ja tehtävien parissa. Tähän vapauteen kuuluu, että jokainen kantaa vastuunsa myös oman osaamisen kehittämisessä ja haluaa pysyä kartalla teknologian kehityksessä.

Etsimme koko ajan henkilöitä, jotka haluavat laittaa kätensä myös ”konepellin” alle ja toteuttavat asiakkaillemme alan kärkihankkeita. Meille rekrytoitavien henkilöiden on oltava ehdottomasti jalat maassa –tyyppejä. Haemme oman alamme ammattilaisia, joiden tulee olla aina vähintään yhden askeleen asiakkaitamme edellä.

Meille CV:n lisäksi merkitsee se, millainen persoona olet ja mihin voit kehittyä urallasi. Haemme jatkuvasti oikeanlaisia henkilöitä, jotka voivat olla joko pidemmälle urallaan ehtineitä tai vasta uransa alussa olevia.

Olemme erittäin verkostoituneita Suomen markkinoilla, niin meille tulee kyselyitä myös vähän eksoottisimmista ja vanhemmista teknologioista.  Meillä voi olla hankkeita myös sinulle,  jos ei juuri tänään niin ehkäpä huomenna.

Jos olet kiinnostunut tulemaan Invencolaiseksi ja verkostoitua meidän kanssa, niin laita yhteystietosi vasemmassa alalaidassa olevaan rekrytointilomakkeeseen. Otamme sinuun yhteyttä.